Mijn naam is Roos Dirksen en ik ben multimedia vormgever.
Na mijn studie aan de lerarenopleiding in Utrecht, ben ik in een kleine drukkerij begonnen om "het grafische vak" te ontdekken.
Na jaren in dienst te zijn geweest bij gerenommeerde bedrijven, heb ik uiteindelijk de stap gemaakt naar het zelfstandig uitvoeren van mijn vak.

Het onderwijs heeft zijdelings altijd een speciaal plekje ingenomen in mijn werk. Zo heb ik regelmatig schoolkalenders en afscheidsboekjes gemaakt voor de lagere schoolkinderen. Ook op middelbaar onderwijs heb ik mijn werk kunnen uitoefenen. Daarbij kwam mijn 2e graads lesbevoegdheid natuurlijk goed van pas.

U ziet, ik ben gevarieerd inzetbaar en van alle markten thuis!


Referenties:

Hans de Graaff - Uitgeverij de Graaff:
“Gedegen en zorgvuldig."

Peter Dreijer - Docent Interactieve Vormgeving, Grafisch Lyceum Utrecht:
“Roos is een begaafd docent met hart voor de student. Haar technisch kennis en prettige manier van overdragen geeft een prettige sfeer in de groep."

Hans De Kok - Docent loopbaanbegeleiding, Grafisch Lyceum Utrecht:
“Als collega van Roos in het herorientatietraject van het Grafisch Lyceum Utrecht, heb ik haar leren kennen als een vakbekwaam docent met veel gevoel voor de behoefte van de student. Roos is betrokken en collegiaal, durft buiten kaders te denken en stelt het belang van de student voorop. Zeer in het bijzonder waardeer ik de wijze waarop Roos haar vakvrouwschap als graficus heeft durven en willen combineren met haar kwaliteiten als pedagoog, ten dienste van studenten in een vaak lastige situatie. Dank je wel!."